суббота, 3 апреля 2021 г.

ТОП-5 криптовалютних торгових ботів 2020 року, ордери, автоматизація.

ТОП-5 криптовалютних торгових ботів 2020 року

Автор
 
bits.media
хв

Якщо ви усвідомлюєте, що у вашій торгівлі не вистачає уважного помічника, або хочете делегувати частину рутинної роботи - зверніть увагу на торгових ботів, які при правильному налаштуванні відмінно справляються зі своєю роботою.

Кріптовалютние біржі відрізняються підвищеною волатильністю. Курси криптовалюта на них змінюються швидко і досить непередбачувано. Тому серед трейдерів великою популярністю користуються такі технічні інструменти, як торгові боти. Боти допомагають 24/7 стежити за котируваннями, уникати «сюрпризів» у вигляді маржін-колл, закривати угоди швидше і ефективніше.

Що таке торгові боти?

Торговий бот - програмне забезпечення зі спеціальними алгоритмами, яке аналізує дані кріптовалютних бірж і надає додаткові інструменти для більш ефективної торгівлі.

Боти були створені, щоб автоматизувати і полегшити роботу трейдерів: не потрібно постійно сидіти перед монітором, відслідковуючи зміни котирувань - можна просто задати параметри боту, який купить чи продасть за вас валюту. До того ж боти дозволяють торгувати на декількох біржах і декількома валютними парами відразу. Що говорити про перевагу бота в швидкості реакції - програма швидко і з високою точністю знаходить сигнали і виставляє ордери.

Як вибрати торгового бота?

Тільки досвідченим шляхом - пробувати торгувати з різними ботами. У багатьох платформ є пробні безкоштовні версії, які дозволяють розібратися з основними інструментами і умовами роботи пошукових роботів. Ну, а якщо ви вже досвідчений трейдер і знаєте, яких інструментів і можливостей вам не вистачає, вибирайте бота під свої потреби і фінансові можливості. Порівнюйте пакети інструментів, вартості, читайте відгуки.

Наведена нижче добірка може полегшити процес пошуку «вашого» бота.

Бістгап

Bitsgap - автоматизований крипто трейдинговий робот, в основу якого лягла система GRID - сітки, що дозволяє вибудовувати безліч рівнів покупок і продажів. Завдяки високочастотного трейдингу, бот не тільки дозволяє добре заробляти на дистанції, але і диверсифікувати ризики в разі високої волатильності.

Bitsgap також має демо-версію платформи, щоб користувачі могли спочатку попрактикуватися в торгівлі. Це відмінний спосіб зрозуміти, як працює платформа, не ризикуючи реальними коштами.

Bitsgap підтримує більше 30 бірж і офіційно представлений на Binance і OKEX. Всі операції відбуваються через API біржі, тому у платформи немає ніякого доступу до ваших грошей.

Нові користувачі можуть спробувати платформу безкоштовно протягом 14 днів (кредитна картка не потрібна). Далі або використовувати безкоштовну версію з обмеженнями або купити платну підписку, вартість якої починається з 19 $ в місяць.

Криптохоппер

Cryptohopper підтримує більшість популярних бірж і пропонує широкий вибір криптовалюта, одночасно можна торгувати до 75 пар.

Для професіоналів передбачена ручна настройка бота, новачкам же буде цікаво торгувати з допомогою стратегічних моделей, заснованих на рекомендаціях досвідчених трейдерів.

У Cryptohopper досить простий і приємний інтерфейс, не займе багато часу, щоб з ним розібратися.

В безкоштовному режимі ботом можна користуватися 7 днів, після - стартовий тариф з мінімальними можливостями буде коштувати $ 19 в місяць, самий заряджений - $ 99.

Gunbot

Gunbot - торговий кріптовалютний бот, який підтримує досить велику кількість бірж, при цьому можна торгувати одночасно на декількох. Реєстрація на платформі проходить швидко, вже через 5 хвилин можна почати роботу.

Для використання платформи вам потрібно буде завантажити програмне забезпечення на комп'ютер. На платформі є як готові стратегії, так і великий вибір налаштувань, за допомогою яких можна створити стратегію під себе.

На жаль, у Gunbot немає безкоштовної пробної версії, а ціни на оплату бота стартують від 0.02 BTC. Але є плюс - ви купуєте ліцензію один раз і назавжди. Не треба оплачувати її щомісяця.

3комми

3commas - ще один кріптовалютний бот. Працює з багатьма біржами, включаючи Bitmex, Bittrex, BitFinex, Binance, Bitstamp, KuCoin, Poloniex, HitBTC і іншими. На платформі можна торгувати як в веб-версії, так і в додатку для Android (для iOS торгівля поки не передбачена).

Можна торгувати з допомогою таких інструментів як: Smart Trade з TakeProfit і StopLoss, Short і Long боти, балансування портфеля.

Є безкоштовний тариф, але значно обмежений: можна торгувати тільки на Huobi Global, з депозитом менше $ 750. Вартість на мінімальний тариф починається від $ 22, повнофункціональний тариф $ 99.

Хаасбот

Haasbot - програма для торгівлі криптовалюта з підтримкою ОС Windows, MacOS і Linux, пропонує велику кількість ботів на вибір. Haasbot, на відміну від хмарних ботів, Вам потрібно встановлювати на ПК.

Якщо ви вмієте програмувати, у вас є можливість «зібрати» власного бота на основі скрипт-ботів Haasbot, які написані на C #. Новачкам в торгівлі стратегія Haasbot пророкує тенденції і дає поради.

Haasbot не найдешевший торговий бот, його вартість залежить від параметрів, які необхідні трейдеру. Залежно від торгових навичок, користувач може вибрати один з трьох тарифів. Також можна вибрати період, на який буде куплена ліцензія: 3, 6 і 12 місяців. Мінімальний пакет новачка - 0.025 BTC.

Що таке Ринковий Ордер?

Автор
 
academy.binance.com
хв

Ринковий ордер (маркет-ордер) - це заявка на швидку покупку / продаж за кращою доступною поточною ціною. Для його виконання необхідна ліквідність. Маркет-ордер виконується на основі лімітних ордерів , які раніше були розміщені в біржовий стакан.

На відміну від лімітних ордерів, де ордера розміщуються в біржовому склянці, ринкові ордера виконуються миттєво за поточною ринковою ціною, тобто ви платите комісію як маркет-тейкер (покупець).


Як використовувати?

Припустимо, ви хочете створити ринковий ордер на покупку 2-ух  Монет Binance . Після входу в свій Binance аккаунт виберіть необхідний ринок BNB (наприклад,  BNB / USDT ) і перейдіть на сторінку торгівлі. Потім знайдіть вкладку Ринковий ордер, вкажіть суму 2 BNB і натисніть кнопку Купити BNB. 

Після, ви побачите підтвердження угоди на екрані, і ваш ринковий ордер буде виконаний.

Оскільки ринкові ордера виконуються відразу, ваш ринковий ордер на покупку буде відповідати найдешевшому лімітні ордери на продаж, доступному в біржовому склянці, в цьому прикладі 2 BNB по 5,2052 USDT кожен.

Але припустимо, ви хочете купити 500 BNB за поточною ринковою ціною. Найдешевший доступний лімітний ордер на продаж не підійде для виконання всього ринкового ордера на покупку. У цьому випадку ваш ордер буде виконаний автоматично за наступними лімітним ордерами на продаж, проходячи весь шлях вгору по біржовому склянці, поки не буде закритий. Це називається прослизанням і є причиною, сплати вищих ціни і більш високих комісій (бо ви дієте як маркет-тейкер).

Коли Необхідно Використовувати?

Ринкові ордери зручні в ситуаціях, коли виконання вашого ордера важливіше, ніж отримання певної ціни. Тобто, їх використання практично тільки якщо ви готові платити більш високі ціни і комісії, викликані прослизанням. Іншими словами, ринкові ордера слід використовувати, тільки якщо ви поспішаєте.

Іноді ви можете опинитися в ситуації, коли у вас був встановлений стоп-ліміт , і вам потрібно якомога швидше купити / продати. Якщо вам потрібно почати торгівлю негайно або піти від неприємностей, ринкові ордера це те що вам потрібно.

Але, якщо ви новачок в крипті і використовуєте Bitcoin для покупки інших альткоінов, уникайте ринкових ордерів, тому що ви заплатите набагато більше, ніж повинні. В цьому випадку вам слід використовувати лімітні ордери .

ТОП-5 криптовалютных торговых ботов 2020 года

By
 
bits.media
4 min

Если вы осознаете, что в вашей торговле не хватает внимательного помощника, или хотите делегировать часть рутинной работы - обратите внимание на торговых ботов, которые при правильной настройке отлично справляются со своей работой.

Криптовалютные биржи отличаются повышенной волатильностью. Курсы криптовалют на них меняются быстро и достаточно непредсказуемо. Поэтому среди трейдеров большой популярностью пользуются такие технические инструменты, как торговые боты. Боты помогают 24/7 следить за котировками, избегать «сюрпризов» в виде маржин-коллов, закрывать сделки быстрее и эффективнее.

Что такое торговые боты?

Торговый бот – программное обеспечение со специальными алгоритмами, которое анализирует данные криптовалютных бирж и предоставляет дополнительные инструменты для более эффективной торговли.

Боты были созданы, чтобы автоматизировать и облегчить работу трейдеров: не нужно постоянно сидеть перед монитором, отслеживая изменения котировок – можно просто задать параметры боту, который купит или продаст за вас валюту. К тому же боты позволяют торговать на нескольких биржах и несколькими валютными парами сразу. Что говорить о превосходстве бота в скорости реакции – программа быстро и с высокой точностью находит сигналы и выставляет ордера.

Как выбрать торгового бота?

Только опытным путем – пробовать торговать с разными ботами. У многих платформ есть пробные бесплатные версии, которые позволяют разобраться с основными инструментами и условиями работы ботов. Ну, а если вы уже опытный трейдер и знаете, каких инструментов и возможностей вам не хватает, выбирайте бота под свои потребности и финансовые возможности. Сравнивайте пакеты инструментов, стоимости, читайте отзывы.

Приведенная ниже подборка может облегчить процесс поиска «вашего» бота.

Bistgap

Bitsgap - автоматизированный крипто трейдинговый робот, в основу которого легла система GRID - сетки, позволяющей выстраивать множество уровней покупок и продаж. Благодаря высокочастотному трейдингу, бот не только позволяет хорошо зарабатывать на дистанции, но и диверсифицировать риски в случае высокой волатильности.

Bitsgap также имеет демо-версию платформы, чтобы пользователи могли сначала попрактиковаться в торговле. Это отличный способ понять, как работает платформа, не рискуя реальными средствами.

Bitsgap поддерживает более 30 бирж и официально представлен на Binance и OKEX. Все операции происходят через API биржи, поэтому у платформы нет никакого доступа к вашим деньгам.

Новые пользователи могут попробовать платформу бесплатно в течение 14 дней (кредитная карточка не нужна). Далее либо использовать бесплатную версию с ограничениями или купить платную подписку, стоимость которой начинается с 19$ в месяц.

Cryptohopper

Cryptohopper поддерживает большинство популярных бирж и предлагает широкий выбор криптовалют, одновременно можно торговать до 75 пар.

Для профессионалов предусмотрена ручная настройка бота, новичкам же будет интересно торговать с помощью стратегических моделей, основанных на рекомендациях опытных трейдеров.

У Cryptohopper достаточно простой и приятный интерфейс, не займет много времени, чтобы с ним разобраться.

В бесплатном режиме ботом можно пользоваться 7 дней, после – стартовый тариф с минимальными возможностями будет стоить $19 в месяц, самый заряженный – $99.

Gunbot

Gunbot – торговый криптовалютный бот, который поддерживает достаточно большое количество бирж, при этом можно торговать одновременно на нескольких. Регистрация на платформе проходит быстро, уже через 5 минут можно начать работу.

Для использования платформы вам нужно будет скачать программное обеспечение на компьютер. На платформе есть как готовые стратегии, так и большой выбор настроек, с помощью которых можно создать стратегию под себя.

К сожалению, у Gunbot нет бесплатной пробной версии, а цены на оплату бота стартуют от 0.02 BTC. Но есть плюс – вы покупаете лицензию один раз и навсегда. Не надо оплачивать ее каждый месяц.

3commas

3commas – еще один криптовалютный бот. Работает со многими биржами, включая Bitmex, Bittrex, BitFinex, Binance, Bitstamp, KuCoin, Poloniex, HitBTC и другими. На платформе можно торговать как в веб-версии, так и в приложении для Android (для iOS торговля пока не предусмотрена).

Можно торговать с помощью таких инструментов как: Smart Trade с TakeProfit и StopLoss, Short и Long боты, балансировка портфеля.

Есть бесплатный тариф, но значительно ограниченный: можно торговать только на Huobi Global, с депозитом меньше $750. Стоимость на минимальный тариф начинается от $22, полнофункциональный тариф $99.

Haasbot

Haasbot – программа для торговли криптовалютами с поддержкой ОС Windows, MacOS и Linux, предлагает большое количество ботов на выбор. Haasbot, в отличие от облачных ботов, необходимо устанавливать на ПК.

Если вы умеете программировать, у вас есть возможность «собрать» собственного бота на основе скрипт-ботов Haasbot, которые написаны на C#. Новичкам в торговле стратегия Haasbot предсказывает тенденции и дает советы.

Haasbot не самый дешевый торговый бот, его стоимость зависит от параметров, которые необходимы трейдеру. В зависимости от торговых навыков, пользователь может выбрать один из трех тарифов. Также можно выбрать период, на который будет куплена лицензия: 3, 6 и 12 месяцев. Минимальный пакет новичка – 0.025 BTC. 

Комментариев нет :

Отправить комментарий